• üst edit: gördüm ki bu olay gündemde en üstte kalmış asıl en üstte kalması gereken sorun ülkenin ekonomik durumudur. en üstte sürekli şekilde tutulmalı ki halk gerçek dertlerini hatırlasın.

    üst edit 2: doktor bey'in kendi cevabı link bu linkte mevcut demekki alttaki diğer doktor arkadaşların savunduğu gibi bir bilmeme söz konusu değil. savunucaz derken saçma sapan yorum yapan insanlarda umarım bilgisizliği savunmaya devam etmezler.

    bugün kim milyoner ister adlı yarışmada denk geldiğim doktordur kendisi ortalama bir asgari ücretlinin 2 3 katı ücret alıp bir çok asgari ücretlinin alanında dahi olmasa bileceği bir konudur bu allah hepimizi iyi doktorlara denk getirsin youtube linki elbet gelecektir 6 şubat 2021 tarihli program yayınlandığında bende ekleyebilirim.

    edit:https://twitter.com/…tatus/1358145112702922758?s=19

    böyle birşey olmadığını iddia eden arkadaşlarımız olmuş o halde soru yanlıştı hiç araştırmadan sormuşlar kadın tekrar yarışabilir yani sizlere göre

    edit 2: vivirmidas adlı arkadaşımız eklememi rica etmiş

    olayın doğrusu, doktorun başta tam olarak duyamadığı şıkları tekrar isterken ilk şıkta sürenin bitmesi ve yarışmacının doğru cevabı a şıkkı sanması olayıdır. burada yarışmacı bilmedi diye giydirilebilir ancak doktor sırf sizin bu entryniz yüzünden işinden hatta canından bile olabilir. ülkede çok sıkıntılı tipler olduğunu hepimiz biliyoruz.

    link için sakdaniels ve ehliyetsiz helikopter pilotuna teşekkürler

    edit yazım hatası: telefon klavyesinin tarihi yanlış düzeltmesi nedeni ile uyarı için sağolun
  • üst edit: gelen bir mesaj üzerine ilgili doktorun açıklamasını herhangi bir yorum yapmadan bırakıyorum: https://www.instagram.com/p/ck_dhezj5vh/

    muhtemelen soruyu yanlış anlamıştır ya da yarışmayı trollemiştir. heyecana gerek yok.

    edit: bu mesele hakkında “doktor onu latince anlamıyla bilir, omurilik soğanı diyeni fakülteden mezun etmezler” demek de aptallığın kaçıncı seviyesi bilemiyorum artık.

    tamam aldığın öğrenim gereği belli anatomik yapıları latince adıyla bilirsin de genel kültür diye de bir şey var be kardeşim. onu da geçtim bir de aile hekimisin. yani vatandaşla daimi suretle muhatap olup bir şeyler açıklamak zorundasın ve vatandaşın diline cehalet seviyesinde uzaksın. o halde o işi yapma bir zahmet.

    kimse kusura bakmasın da bu adam omurilik soğanının ne olduğunu gerçekten bilmiyorsa bu durum başlık altına üşüşen ekşici doktorların dediği gibi normal falan değil.

    ben inanmıyorum tabi adamın bilmediğine. muhtemelen soruyu “hangisi değildir” tarzı anladı ya da cidden yarışmayı trolledi. insanların tanınırlık kazanmak için yapılmadık şaklabanlık bırakmadığı 21. yüzyıl türkiye’sinde bu adamın yarışmayı trollemiş olma ihtimaline de şaşırmıyorum evet.
  • bu soru nasıl yanlış anlaşılır acaba? böyle bir alan bulunuyor mu vücutta cahilliğime verin
  • bizde gidip bunlardan şifa bekliyoruz, bu tip doktorlar dominostan pizza söylerken ünvanlarını yazdıran tipler.

    dr.vxyzjs nvelep :extravaganza.
  • üst edit: arkadaşlar doktorun açıklaması burada. izlemenizi tavsiye ederim. insanları linçlemeden önce defalarca kez düşünmemiz gerektiği bir kez daha anlaşılıyor.

    şok olduğum durum. az önce izledim ve inanmakta güçlük çektim. umarım yanlış duymuştur diyeceğim...
  • online eğitim mezunudur.
  • anladığım kadarıyla şıkları anlayamadığı için tekrar okurken süresi bitince cevap vermiş gibi oldu. yani umarım böyledir.

    tanım: aile hekimidir.

    edit: bu konu üzerinden kavga çıkacağı hiç aklıma gelmezdi, aşağısı şenlik ajsjalajaja.
  • insan vücudunda soğan olduğunu ifade eden yazar beyanı. yediğimiz haricinde bir soğan bilen varsa yesillendirsin.

    edit: bir çok davar adam yazmış. yok omurilik soğanı bilinmez mi bik bik. eğer türkçe yetiyor olsa zaten latince ogretilmezdi. demek ki yetmiyor. ayrıca dandik bir yarışmada aşırı dandik bir soruya rezil bir telefon bağlantısı ile bağlanan hekimin bir cevabı üzerinden adamın tıp bilgisini sorgulayabilecek ne çok otör varmış. ancak derbi yorumu yapabilecek tek haneli iq puanları ile gelmiş burada dr dövüyor sığır.
  • buna inanmayan ilginç kişiler de var.

    bunlar hiç doktor görmemiş herhalde, çoğu en temel bilgilere sahip değil. en klasik, her kitapta yazan bilgiyi sorsan afallayıp kalabilirler.

    çoğu hep ezber yaptığı için beyni o ezberlediği bilgiyi bulup çıkarmaya çalışıyor. bulamayınca ya da süre az olunca yanlışı seçiyor. çünkü çoğu tüm eğitim hayatı boyunca oturup otlar gibi her şeyi ezberlemiş kişiler. türkiye'de böyle yani.

    diğer alanlarda okuyanlar için de bu geçerli. türkiye'de öğrenme değil otlanma sistemi vardır. önüne bilgi koyulur onu otlarsın, öğrenmezsin.
  • hiçbir tıp kitabında omurilik soğanı geçmediği için bilmemesi gayet normal olan olaydır. belli bi süre sonra sade ve sadece tıbbi terimler kullanıldığı için sağlık çalışanları omurilik soğanı, kaval kemiği, köprücük kemiği kavramlarını karıştırabilir. hastanede omurilik soğanı terimini kullanın size götüyle güler insanlar, tabi ki kendi alanlarında bilimsellik düzeyini en alt düzeyde tutan insanların anlayabileceğini sanmıyorum.

    ve asla konuyla alakası olmamasına rağmen ‘asgari ücretlinin 2-3 katı maaşı alan’ tanımının yapılmasının anlamsızlığı... aşağılık komplekslerimizi aşarsak eminim herkes için çok daha iyi olacaktır.

    edit: programı izlemedim, sorulan soruyu bilmiyorum, hiçbir hekim arkadaşım belki de hayatı boyunca duymayacağı bir terim üzerinden hiç çekinilmeden nerede çalışıldığına kadar yazılamaz, üstüne üstlük doktorluğu hakkında aşağılanamaz. bu tacizdir.

    öyle yorumlar var ki gerçekten şaşırıyorum.

    ‘omurilik soğanının neresi olduğunu bilmeyen doktor teröristtir.’ diyelim de rahatlayın :)
hesabın var mı? giriş yap